HAUS GAMINTOJAS

HAUS gamintojas UAB „Vilniaus betono gaminiai“

HAUS gamintojas, HAUS statybiniai blokeliai – ilgaamžiškumo, aukščiausios kokybės, patvarumo, ekologiškumo sinonimas. Haus blokeliai yra draugiški aplinkai, nes gamybai naudojamos tik natūralios žaliavos: cementas, žvirgždas, smėlis, vanduo. Jie gaminami netoli Vilniaus – Šalčininkų rajone esančiame Vakariškių kaime. Taigi tai yra visiškai ekologiškas, lietuviškas produktas.

HAUS statybiniai blokeliai gaminami naudojant betono vibropresavimo technologiją ir natūralų kietinimą. Gamykloje įdiegtos modernios automatizuotos technologinės linijos, vibracijos technologijos užtikrina aukščiausią blokelių kokybę, tikslius išmatavimus. O nedidelė gamybai naudojamų medžiagų kaina bei mažos energijos sąnaudos leidžia neišbranginti produkcijos. Galima teigti, jog Haus blokeliai – aukštos kokybės produktas už žemą kainą.

Haus betono blokelių privalumai:

  • Jie atsparūs temperatūros pokyčiams (karščiui, šalčiui), tad gali būti sandėliuojami atvirame ore, o mūrijimo darbus galima atlikti bet kuriuo metų laiku.
  • Ypač atsparūs drėgmei. Dėl mažo kapiliarumo blokeliai nesugeria drėgmės ir neleidžia jai kilti aukštyn sienos. Taip atsitinka, nes gravitacija įveikia kapiliarų jėgas.
  • Itin tvirti ir bėgant laikui mechaniniai ir fizikiniai rodikliai nesuprastėja.
  • Įvairus tinkai puikiai sukimba su jų paviršiumi, bet nesant poreikiui, sieną galima netinkuoti ir nedažyti.
  • Pasižymi puikiomis šilumos ir garso izoliacinėmis savybėmis.

Vakarų Europoje ir JAV namai iš tuščiavidurių betono blokelių mūrijami jau beveik pusę amžiaus. Lietuvoje šis produktas – mūro blokelis, kombinuotas su izoliacinėmis medžiagomis, taip pat sparčiai populiarėja. Virš penkis dešimtmečius egzistuojanti ir vis tobulėjanti mūrijimo technologija neturi sau lygių, nes garantuoja tvirtumą, ilgą tarnavimo laiką, garso bei šilumos izoliaciją, atsparumą drėgmei, natūralumą, ekologiškumą.

UAB Vilniaus betono gaminiai