Haus blokeliai S25 – inovacija. Technologijos sparčiai žengia į priekį, tad „Vilniaus betono gaminiai“ žengia koja kojon su naujovėmis ir pristato naujuosius Haus S25 mūro blokelius. Turbūt Jums kyla klausimas, kuo jie išskirtiniai? Šių blokelių išskirtinumas yra tas, kad jie yra kur kas plonesni už tradicinius mūro blokelius, tačiau yra itin tvirti ir pasižymi puikia garso izoliacija.

Haus blokeliai S25 – funkcionalumo ir estetikos dermė

Kaip jau minėjome, naujieji Haus S25 mūro blokeliai yra plonesni, bet funkcionalumo prasme nei kiek nenusileidžia tradiciniams mūro blokeliams, kuriuos žmonės buvo įpratę naudoti. Jie yra nedegūs ir nepūvantys, pasižymintys puikiomis garso izoliacinėmis savybėmis, mažu vandens sugeriamumu bei yra itin tikslių matmenų. Naudojant Haus S25 nereikės papildomos apdailos, nes šie blokeliai atrodo itin estetiškai ir pasitarnaus kaip apdailos elementas.Tad vienu šūviu nušausite du zuikius – sutaupysite laiko ir pinigų, kuriuos skirtumėte apdailai.

Mūro blokeliai Haus S25 yra puikus pasirinkimas nedideliems butams ar namams, nes jie taupo Jūsų būsto erdvę. Palyginimui pateiksime pavyzdį: statant sieną iš tradicinių mūro blokelių, jos storis bus 40 cm., o iš Haus S25 blokelių – tik 28 cm. Tad sutaupysite net 12 cm. būsto erdvės. Ir, svarbiausia, kad dėl to nereikės nieko paaukoti, nes savo savybėmis naujieji plonesni blokeliai niekuo nenusileidžia storiesiems blokeliams.

Taip pat dėl naujųjų Haus S25 blokelių funkcionalumo džiaugiasi didelių objektų, daugiabučių namų statybos darbus vykdančios įmonės Lietuvoje bei užsienyje, su kuriomis jau ne vienerius metus bendradarbiaujame. Juk sutaupyti naudingosios pastato erdvės visada naudinga: ją galima panaudoti funkcionaliai bei kūrybiškai. Reikia pabrėžti, kad dideliems pastatams itin svarbi kokybiška garso izoliacija, kurią Haus S25 blokeliai užtikrina. Įsivaizduokime didelį biurų pastatą, kurio sienos nepasižymi gera garso izoliacija. Tai reiškia, kad skirtingų įmonių darbuotojai girdės vieni kitų kalbas, kitus pašalinius garsus, kurie trukdys susikaupti ir produktyviai dirbti. Pasirinkę mūro blokelius Haus S25 su tokia problema nesusiduria.

Patobulinta mūrijimo technologija

Viena iš Haus blokelio išskirtinių savybių – dugnas. Apvertus blokelį dugnu į viršų, patogu mūryti ir sutaupoma jungiamojo mišinio. Betonu neužlieti blokeliai lieka akyti, o siena – tuščiavidurė. Likusios oro ertmės neleidžia orui cirkuliuoti, tad pagerėja sienos šilumos izoliacija.

Dar vienas Haus S25 blokelių išskirtinumas – aukštis. Anot specialistų, ši savybė padeda išvengti mūrijimo klaidų – tai dažniausiai būna neproporcingi tarpai prie perdangos. Jeigu taip atsitinka, tenka susidariusius tarpus užmūryti pjaustytais blokais. O tai – papildomos laiko sąnaudos.

Apibendrinant, Haus S25 blokeliai yra inovacinis sprendimas, leidžiantis pastatyti plonesnę sieną ir taip sutaupyti naudingos būsto erdvės. Be to, jie pasižymi itin geromis šilumos bei garso izoliacinėmis savybėmis, mažu vandens sugeriamumu. Klientai šį gaminį vertina dėl gero kainos ir kokybės santykio. Išbandykite ir Jūs!